Reparation af stenslag

Hvorfor er det vigtigt at reagere hurtigt på reparation af stenslag? Når din bilrude har et stenslag, er det afgørende at reagere hurtigt for at forhindre yderligere skade. Et lille stenslag kan udvikle sig til en større revne, der kræver udskiftning af hele ruden.  Dette kan ske i forskellige vejrforhold, såsom nattefrost om vinteren eller intens sol om sommeren. Selv almindelige påvirkninger som kørsel over en kantsten kan forværre et stenslag og få det til at udvikle sig til en revne. Desuden kan fugt i stenslaget forårsage skader under frostvejr.

Hvad er risikoen ved at ignorere et stenslag?

At ignorere et ubehandlet stenslag medfører flere risici. For det første kan det udvikle sig til en større revne, hvilket kræver en ny rude. Derudover kan en større revne i ruden svække bilens struktur og sikkerhed, hvilket øger risikoen i tilfælde af en ulykke. Selvom et lille stenslag måske virker ubetydeligt ved første øjekast, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan det kan udvikle sig. Vejrforhold spiller en afgørende rolle. Om vinteren kan temperatursvingninger føre til, at stenslaget udvides og øger risikoen for en revne. Om sommeren, når bilen udsættes for intens sol og varme, kan glassets udvidelse og kontraktion også påvirke stenslaget negativt. Desuden kan almindelige påvirkninger som kørsel over en kantsten eller en ujævn vej forværre skaden og gøre det vanskeligere at reparere. Desuden bliver reparationen kosmetisk pænere ved hurtigt reparation. 

Hvordan kan du forhindre yderligere skade?

Tidlig reparation af stenslag er afgørende. Kontakt os hos Silkeborg Bilglas så hurtigt som muligt. Vores professionelle rudeteknikere kan vurdere omfanget af skaden og afgøre, om den kan repareres. Mange stenslag kan faktisk repareres, især hvis de er under 2 cm i diameter. Det er vigtigt at bemærke, at hvis din bil skal til syn, gælder der skærpede regler for reparation i synsfeltet. Vi udfører en specialiseret reparation ved at fylde stenslaget med et hærdende materiale, hvilket forhindrer det i at udvikle sig yderligere. Udover at kontakte os, kan du selv tage nogle forholdsregler for at beskytte skaden mod fugt og snavs samt yderligere udvikling af revne. Placer et klistermærke over stenslaget umiddelbart efter, det er opstået. Vær opmærksom på, at dette kun er en midlertidig løsning, og reparation stadig er nødvendig.

reparation af stenslag

Dækning af stenslagsreparation gennem din forsikring

Det er vigtigt at overveje, om din forsikring dækker stenslagsreparation. Mange forsikringsselskaber tilbyder denne dækning, især hvis du har en kaskoforsikring. Dette kan gøre reparationen mere overkommelig, da din forsikring kan dække omkostningerne. Tjek din forsikringspolice og tal med din forsikring for at forstå, hvordan dækningen fungerer.

Hos Silkeborg Bilglas samarbejder vi med alle forsikringsselskaber og kan udføre stenslagsreparationer i overensstemmelse med gældende forskrifter. Du kan læse mere om dækning gennem din forsikring her.

Professionel stenslagsreparation

Silkeborg Bilglas er en professionel autoglasreparatør med omfattende erfaring. Vi har værksteder over hele landet, hvilket gør det nemt for dig at finde en placering tæt på dig for stenslagsreparation. Vores teknikere er trænet til at udføre kvalitetsreparationer af høj kvalitet.

Hvis din forsikring ikke dækker stenslagsreparation, er prisen for reparation hos os kun 300 kr., og det tager normalt kun en halv time at udbedre skaden. Kontakt os på tlf. 61 71 33 55 for at booke tid og få yderligere information. Du kan også Booke og forespørge en tid her.

YouTube video

Hvordan fungerer stenslagsreparation?

Når du beslutter dig for at få dit stenslag repareret hos Silkeborg Bilglas, undersøger vores teknikere skaden omhyggeligt. Vi vurderer, om reparation er mulig, og hvis det er tilfældet, bruger vi specialiserede værktøjer og godkendte materialer til at udføre reparationen. Denne proces indebærer normalt at fylde stenslaget, hvilket forhindrer det i at sprede sig yderligere. Resultatet er en holdbar reparation, der hjælper med at bevare sikkerheden i din bilrude.

Reparation af stenslag på din bilrude handler ikke kun om kosmetik; det handler om sikkerhed og økonomisk besparelse på lang sigt. Stenslag kan udvikle sig hurtigt under forskellige vejrforhold og vejens udfordringer. Derfor er det vigtigt at handle hurtigt for at undgå større og dyrere reparationer, såsom et rudeskift.

Kontakt os på tlf. 61 71 33 55 for at booke tid og høre mere. Du kan også Booke og forespørge en tid her.

Husk, at vi også kører ud til dig (gebyr fra 250,-). Vi udfører reparation af stenslag i Silkeborg og omegn, og dækker derfor også reparation af stenslag i byer som Ry, Laven, Them, Låsby og Bording. Er du nysgerrig på hvor vi har afdelinger? Se alle vores afdelinger her.

Kontakt os

Ring på tlf. tlf. 61 71 33 55 eller book og forespørg tid her.

Indholdsfortegnelse

Værksted

Silkeborg Bilglas
info@silkeborgbilglas.dk

Priorsvej 24
8600 Silkeborg
Se rutevejledning i Google Maps

Åbningstider:
Mandag til Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag 7.30 – 14.00

Skal jeg ringe til dig?
Vælg service*
Du kan også bestille tid eller få et tilbud
Husk vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og du har altid frit værkstedsvalg!